Lifehacking (met) Tools

Lifehacking (met) Tools

Lifehacking, wie kent tegenwoordig het fenomeen nou niet? Lifehacking gaat over meer doen, in minder tijd met minder stress, zodat je slim kunt bewegen in de informatie- en netwerksamenleving.

Bij deze niet zomaar een aantal lifehacking tools, maar lifehacks mét tools! Oftewel, grappige en handige lifehacks die van pas komen als je zin hebt om weer eens je gereedschap uit de kast te halen of juist op het moment dat je een gereedschap mist!

Lifehack #1 Maak je eigen moersleutel

Mocht je tijdens het sleutelen erachter komen dat je nét dat ene maatje tekort komt voor dat ene boutje, dan is deze lifehack voor jou! Het enige dat je nodig hebt, is een bout met een passende moer.

 

 

Lifehack #2 Hoe maak je een automatische gehaktmolen?

Duurt het je allemaal maar te lang met het fijnmalen van het gehakt en wil je jouw boormachine op een wel heel creatieve manier nuttig maken? In de video hieronder zie je hoe je met een boormachine een automatische gehaktmolen kunt maken.

 

 

Lifehack #3 Hoe maak je van een aansteker een soldeerbout?

In deze video leer je hoe je van een BIC aansteker een soldeerbout kunt maken, handig voor tijdens het meer uitgebreide kluswerk! Met deze soldeerbout kun je onder andere koper en zilver solderen. Met vuur en soldeerpasta kun je de draden uit de aansteker solderen. Met deze kennis heb je de nodige survival skills in de wereld van elektronica!

 

 

Bron: MrGear (YouTube)