Makita 4350FCTJ gekozen tot Beste uit de Test 2017 volgens de Consumentenbond

Makita 4350FCTJ gekozen tot Beste uit de Test 2017 volgens de Consumentenbond

Decoupeerzagen zijn flexibele elektrische zagen die weinig moeite hebben met het uitzagen van bijvoorbeeld ronde vormen. 

 De Makita 4350FCTJ, gekozen tot de beste decoupeerzaag van 2017 door de Consumentenbond, is geschikt om hoeken af te ronden en figuren te zagen uit plaatmateriaal tot enkele centimeters dik. De decoupeerzaag is beoordeeld op zaagprestaties, degelijkheid, gebruiksgemak en energiegebruik. Decoupeerzagen hebben een D-greep of een T-greep. De Makita 4350FCTJ heeft een D-greep. De keuze tussen deze twee modellen hangt geheel af van jouw persoonlijke voorkeur. Een verschil in kwaliteit is er niet, beide modellen leveren dezelfde resultaten.

De Makita 4350FCTJ

De Makita 4350FCTJ beschikt over een vermogen van 720 watt en moet aangesloten worden met een snoer. Wanneer de Makita 44350FCTJ wordt gekocht, dan komt daar een koffer en pendelstand bij. U kunt er dagelijks intensief mee zagen en met het toerental kunt u makkelijker zagen door dikke materialen; de toerenregeling voorkomt vervorming in materiaal. Er is extreem lage vibratie, trillingen worden geabsorbeerd door contragewicht in de aandrijving. De decoupeerzaag heeft zeer nauwkeurig zaagresultaat door de unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait. Ook beschikt de decoupeerzaag over ingebouwde verlichting en een schone zaaglijn door koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen voor optimaal zicht op de zaaglijn. Ondanks dat de Makita 4350FCTJ geen A-merk decoupeerzaag is, zijn de prestaties net zo goed als A-merk decoupeerzagen. Deze decoupeerzaag is alleen een stuk goedkoper!

Waarom de Makita 4350FCTJ kopen?

Of u nu soms of vaak aan het klussen bent, deze decoupeerzaag is ideaal: de Makita 4350FCTJ kan net zoveel als elke andere A-merk decoupeerzaag. De prijs van de Makita 4350FCTJ is daarom ook laag vergeleken met kwalitatief gelijke decoupeerzagen. Je krijgt ook meerdere accessoires erbij geleverd die helpen om het klussen makkelijker te maken. Een nieuw stukje technologie waarmee uw creativiteit echt naar boven komt! Als u geïnteresseerd bent in de uitgebreide testresultaten van de Makita 4350FCTJ, bezoek dan even de site van de Consumentenbond.