Einhell Classic Elektrische klopboormachine TC-ID 650

29,95 26,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Einhell Classic Elektrische klopboormachine TC-ID 650

De Einhell TC-ID 650 E is een krachtige en betrouwbare Elektrische Klopboormachine, die je van dienst is bij een breed scala aan werkzaamheden in huis, op een werkplaats of in de garage. Gebruik de machine in combinatie met houten, betonnen of metalen voorwerpen. Bij het gebruik van deze elektrische klopboormachine heb je de keuze uit twee functies: boren en klopboren.
Pluspunten van dit artikel

  • Handige riemhouder
  • Links- en rechtsdraaiend
  • Elektronische toerentalregulatie

Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Optimaal resultaat dankzij krachtige motor Een optimaal resultaat tijdens het uitvoeren van boor- en klopboorwerkzaamheden wordt gegarandeerd door de krachtige 650 Watt motor. De motor levert een onbelast toerental tot 2.800 toeren per minuut en een slagfrequentie van 44.800 slagen per minuut.
Links- en rechtsdraaiend Met een handige schakelaar op deze elektrische klopboormachine is het heel eenvoudig om te switchen tussen een linksom- en rechtsom draaiende boorkop.
Boren en klopboren Zo makkelijk als het wisselen van richting is, is ook het wisselen van functie bij deze machine. Gebruik de schakelaar op de machine om te kiezen tussen boren en klopboren.
Elektronische toerentalregulatie Dankzij de elektronische toerentalregulatie op de elektrische klopboormachine kun je het aantal toeren per minuut afstellen bij het materiaal waarmee gewerkt wordt. Daarbij zorgt de elektrische toerentalgregulatie voor een constante snelheid van de machine.
Snelspanboorkop Het wisselen tussen verschillende boren verloopt soepel en snel dankzij de geïntegreerde snelspanboorkop met een diameter van 13 millimeter.
Boorcapaciteit De machine levert een verschillende boorcapaciteit bij het gebruik van de elektrische klopboormachine in combinatie met hout, beton en metaal. De boorcapaciteit bij deze materialen is respectievelijk 25, 13 en 10 millimeter.
Diepteaanslag Met een diepteaanslag op de machine is het heel eenvoudig om de boordiepte van de machine af te stellen bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.
Handige riemhouder Aan de bovenzijde van de machine bevindt zich een handige houder voor een riem, zodat je veiliger kunt werken bij het gebruik van de elektrische klopboormachine.
Belangrijke specificaties • Vermogen: 650W • Aansluiting: 230 V / 50 Hz • Onbelast toerental: 0-2800 t/min. • Slagfrequentie: 44.800 s/min. • Boorcapaciteit hout / beton / metaal: 25/13/10mm