Witte 123Product Husqvarna trimmerdraad WHISPER X Ø3.3mm 75m

47,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte 123Product Husqvarna trimmerdraad WHISPER X Ø3.3mm 75m

Husqvarna trimmerdraad WHISPER X Ø3.3mm 75m
Het geluidsniveau is gereduceerd met 50% (7-8 dBA) vergeleken met ronde maaidraad / trimmerdraad van dezelfde diameter. Minder luchtweerstand waardoor de motor zijn optimale snelheid eerder bereikt en verbeterde efficiëntie. Door speciale productietechnieken kunnen materialen worden gecombineerd, zodat de draden een verbeterde duurzaamheid, langere levensduur en een lagere gevoeligheid voor breuk krijgen. Gemakkelijke draadinvoer.
Uiteraard is dit maaidraad ook zeer goed voor andere merken trimmers / Bosmaaiers, zoals Stihl, Stiga, Honda, Bosch te gebruiken.
Naast de lengte van de maaidraad, is ook de diameter van belang. De diameter die u nodig heeft hangt af van het vermogen van de bosmaaier, de draad die u momenteel heeft en waar u het maaidraad voor gaat gebruiken. Voor het korten van uw grasmat heeft u bijvoorbeeld een minder dikke maaidraad nodig dan voor het maaien van onkruid. Zie het onderstaande voor een indicatie voor welke diameter u nodig heeft.

Diameters maaidraad

1.0mm: deze dunne trimmerdraad wordt over het algemeen bijna niet verkocht. De trimmerdraad is namelijk alleen geschikt voor lichte bosmaaiers tot 20cc en lichte, electrische bosmaaiers.

1.5mm: samen met de 2.0mm trimmerdraad is dit de meest verkochte trimmerdraad. De trimmerdraad is, net als de 1.3mm, geschikt voor zowel electrische bosmaaiers en bosmaaiers tot 20cc. Mocht u een electrische trimmer hebben, dan is dit het trimmerdraad die we u zou aanraden!

2.0mm: absoluut de meest verkochte maaidraad. Dit maaidraad is geschikt voor bosmaaiers tot 35cc, alsmede voor de zwaardere electrische bosmaaiers. Door de dikkere maaidraad zal deze langer meegaan, maar is er wel meer vermogen nodig om de maaidraad te laten draaien. Daarom raden wij u aan om deze maaidraad op motorische bosmaaiers te gebruiken.

2.4mm: dit maaidraad is geschikt voor motorische bosmaaiers tot 35cc. Door de grotere diameter van de maaidraad is er meer vermogen nodig om het maaidraad haar werk goed te laten doen. Daarom raden wij het af om deze maaidraad te gebruiken op electrische trimmers.

3.0mm: dit maaidraad is geschikt voor de zwaardere motorische bosmaaiers . Door de grotere diameter van de maaidraad is er veel vermogen nodig om het maaidraad haar werk goed te laten doen. Daarom raden wij het af om deze maaidraad te gebruiken op electrische trimmers.