Wera 3350 PH 2 x 100 mm PH 2 Koplengte: 100 mm Werkplaats Kruiskop schroevendraaier

11,99 10,91
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Wera 3350 PH 2 x 100 mm PH 2 Koplengte: 100 mm Werkplaats Kruiskop schroevendraaier

Kruiskopschroevendraaier Phillips RVS

Uitvoering: van RVS. Ronde kling, taaihard (54 HRC), met lasertip en microruw oppervlak. Dit reduceert de aandrukkracht en voorkomt uitschieten uit de schroefkop. Door vacuüm-ijsharding heeft de kling dezelfde vereiste hardheid als gangbare gereedschappen en is daarom voor 100% geschikt voor de werkplaats en slijtvast. Met 3-componenten Kraftform-greep, ergonomisch, met geïntegreerde zachte zones voor een betere grip en zeskant-wegrolbeveiliging. Tevens beschikken de schroevendraaiers over een kopstempel met aandrijfsymbool en maat.

Toepassing: speciaal product ter voorkoming van vliegroest bij de verwerking van RVS-schroeven.


RVS-gereedschappen (Stainless) ter voorkoming van vliegroest

Wat is vliegroest?

Als niet-roestende RVS-delen (bijv. schroeven) met normaal gereedschap worden bewerkt, laat dit gereedschap vasthechtende staaldeeltjes achter op het RVS. Deze staaldeeltjes kunnen in verbinding met zuurstof gaan roesten en zo lelijke roest op het eigenlijk niet-roestende RVS veroorzaken.

Hoe wordt vliegroest voorkomen?

Door gebruikmaking van gereedschappen die eveneens van niet-roestend RVS zijn gemaakt en uitsluitend worden gebruikt voor bewerking van niet-roestende RVS-delen. Door vacuüm-ijsharding beschikken deze gereedschappen over de vereiste hardheid en sterkte, zodat ook industriële toepassingen zonder beperkingen mogelijk zijn.