Velleman GEAVANCEERDE METAALDETECTOR MET LCD-DISPLAY (FREQ. <lt/> 9 kHz)

219,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Velleman GEAVANCEERDE METAALDETECTOR MET LCD-DISPLAY (FREQ. <lt/> 9 kHz)

Velleman CS400 metaaldetector Detector voor het opsporen van metaal, goud, zilver, juwelen, muntstukken etc. Verder heeft deze metaaldetector ook nog een VU-meter, uitgang hoofdtelefoon en volume regeling. De detector heeft een LCD display.

De zoekspoel van de detector heeft een diameter van 24 cm. De kop van de detector Is waterdicht waardoor je in zout en zoet water gewoon kunt zoeken. Het handvat is echter niet waterdicht. Telkens als je de metaaldetector gebruikt in zout water, moet je de zoekkop afspoelen met helder water om de metalen onderdelen te beschermen tegen corrosie. De detector is geschikt voor temperaturen van 0 tot 40 graden celsius.

Deze metaaldetector beschikt over 4 zoekfuncties: alle metalen, regelbare discriminatie, regelbare selectiviteit ('notch') en hoorbare discriminatie (3 tonen). Je kunt ook nog de diepte uitlezen met deze detector.

De metaaldetector werkt op 2x 9V batterij deze zijn niet inbegrepen bij de detector. Zorg dat je oude batterijen vervangt dit kun je gemakkelijk aflezen op de indicator van de detector. Dit voorkomt lekkage. Frequentie is < 9 kHz