Oranje Skandia Pijpsnijder - 4-32 mm

21,30
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Oranje Skandia Pijpsnijder - 4-32 mm

De Skandia basis pijpsnijder gebruik je voor het korter maken van koper, messing, lichtmetaal en dunwandige stalen pijp met een diameter van 4mm t/m 32 mm. Om de afgesneden pijp goed te kunnen monteren is het belangrijk dat bij het snijden hiervan een mooie strakke snijkant ontstaat zonder oneffenheden.

De belangrijkste specificaties
• Snijmaat van 4 mm t/m 32 mm
• Geschikt voor koper, messing, lichtmetaal en dunwandige stalen pijp
• Uitgerust met een ontbramer in de aandraaiknop
• Diameter snijwieltje: 20 mm
• Asgat van 5 mm

De voordelen van Skandia basis pijpsnijder 4-32 mm
Om oneffenheden, bramen, van de net gesneden pijp te verwijderen is de Skandia basis pijpsnijder uitgerust met een ontbramer, welke zich in de aandraaiknop bevindt.

Wat zit er in de verpakking?
• Skandia basis 4-32 mm.

Tips & Tricks
Om de pijp goed en effectief te snijden en de kans op oneffenheden te minimaliseren is het belangrijk dat je de pijp goed tussen de pijpsnijder klemt, goed aandraaien dus. Vervolgens draai je de pijpsnijder een slag om de pijp, dan draai je de aandraaiknop weer aan zodat de pijpsnijder weer strak om de pijp zit. Dus slag, aandraaien, slag, aandraaien, enzovoort enzovoort. Als je in ruimtes moet werken waar je weinig ruimte hebt om een hele slag te maken dan is wellicht de Skandia compact pijpsnijder een goede optie.

Over het merk Skandia
Kiezen voor het merk Skandia is kiezen voor een goed stuk gereedschap. Skandia staat garant voor een degelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van hamers en schilderspullen tot handzagen, en van waterpassen tot beitels en scharen; alles is zo ergonomisch en handzaam mogelijk gemaakt om jarenlang plezier van te hebben.