Digitaal Soldeerstation 80 W +150 tot +450 °C Ersa RDS 80

151,25
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Digitaal Soldeerstation 80 W +150 tot +450 °C Ersa RDS 80

Soldeerstation Digital

Uitvoering: elektronisch traploos geregeld soldeerstation met beitelvormige ERSADUR-soldeerstift 2,2 mm. De intern verwarmde stift zorgt samen met het PTC-verwarmingselement voor een uitstekende werking bij minimaal energieverbruik. Verder beschikt de soldeerbout over een gegoten aansluitkabel. De hoogohmig met de soldeerstift verbonden potentiaalvereffeningsaansluiting op de voorzijde van het apparaat zorgt voor veiligheid van de componenten. Naast de vrije temperatuurkeuze binnen het toegestane temperatuurbereik kunnen 3 vaste temperaturen of 2 vaste temperaturen en een stand by temperatuur geprogrammeerd worden. Daartoe beschikt het apparaat over een vermogen-staafdiagram scherm, een kalibreer- en een power-off-functie. Verder beschikt het over een beveiliging tegen verdraaien van de soldeerstift en een multifunctionele standaard met reinigingssons alsmede over een draaibare sponshouder voor rechts- en linkshandigen.
Het apparaat beschikt over de ERSA RESISTRONIC temperatuurregelingstechniek waarbij het PTC verwarmingselement de taak van de temperatuurvoeler overneemt.

Toepassing: vooral geschikt voor kleine en middelgrote soldeerplekken. Door de grote keuze aan soldeerstiften kan met dit apparaat in breed toepassingsspectrum gewerkt worden.